– Det er ikke mer enn en uke eller to siden jeg drømte at jeg brakk foten. Litt spesielt, men ikke minst veldig ekkelt at det faktisk skjedde, sa Thomassen til A-sporten i går kveld.

Vel 20 minutter ut i kampen mot Tromsdalen, der Alta tapte 2-3, gikk Thomassen i bakken med store smerter etter en duell inne i feltet. Reaksjonen til de andre spillerne viste at noe alvorlig hadde skjedd. De vinket febrilsk på medisinsk personell og klubbens fysioterapeut Petter Reginiussen var først på plass. Deretter kom ambulansepersonell og etter hvert manuellterapeut Trond Reginiussen som overvar kampen fra tribunen.

– De skjønte vel tidlig at ankelen var ute av ledd, og Trond Reginiussen tok ansvaret med å få den på plass igjen. Så tusen takk til han, sa Thomassen.

Må opereres

Vanlig røntgen viste i går at han har brudd i et par småbein rett over ankelen og at foten fortsatt var litt ut av stilling. I morges ble han lagt i MR-maskinen.

– Nå venter jeg på MR-bildene som skal vise nøyaktig hvordan situasjonen er. Jeg har fått beskjed om at jeg må opereres, men når det vil skje vet jeg fortsatt ikke, sa Thomassen i morges.

– Smertene er ganske intense i perioder, men når de fyller på med smertestillende så går det bedre.

Vil bruke tid

Hvordan det går de neste månedene vil avgjøre om han kommer tilbake på banen neste sesong.

– Hver høst tenker jeg godt gjennom om jeg ønsker å bruke så mye tid på fotballen. Allerede før skaden skjedde har jeg tenkt litt på det, men det blir feil å si at jeg nå skal slutte. Jeg skal gjøre en jobb med opptreningen og bruke god tid til å tenke gjennom hva jeg vil gjøre. Så får vi se hvordan det går og hva jeg bestemmer meg for.

PÅ SYKEHUS: Kjetil Thomassen må opereres. Når dette skal skje vet han foreløpig ikke. Foto: Andrea Freim Nordhus