Også i år kommer Ole Edvard Antonsen til Nordlyskatedralen med sitt musikalske prosjekt som skal favne om julens toner.

Ungt stjerneskudd

Årets konsert har fått navnet «Desemberstemninger» og går av stabelen 21. november. Denne gangen tar den kjente trompetvirtuosen med seg Didrik Solli-Tangen, som har vært med tidligere i Alta. Didrik er forøvrig utdannet klassisk sanger fra Barratt Due´s Musikkinstitutt med beste mulige karakter. Denne gangen skal de spille og synge med en ny sangerinne som for alvor ble kjent i landet da hun i 2012 sang i TV-programmet Norske talenter.

– Jeg har ikke vært nord for Steinkjer, så det kribler i magen når jeg tenker på at jeg skal synge i Alta og Finnmark for første gang, sier det unge stjerneskuddet Stine Hole Ulla.

Stolt av å være med

Etter Norske talenter har hun blant annet spilt inn juleplate med Kringkastingsorkesteret, opptrådt som første norske artist sammen med Kygo og deltatt i den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2016.

– Hvordan blir det å synge med Antonsen og Solli-Tangen?

– Du, vi har faktisk ikke øvd en tone sammen ennå, så det vet jeg faktisk ikke, ler hun og fortsetter:

– Vi hadde et møte i fjor vinter og snakket da om å ha et prosjekt sammen, og da alt gikk i boks med denne turnèen, så sa jeg selvsagt ja, for dette er utrolig dyktige artister som man ikke kan si nei til. I nesten ett år har jeg holdt denne kommende turnèen hemmelig, og det er godt å endelig få kunne fortelle at jeg skal spille med Antonsen og Solli-Tangen, fordi det har vært vanskelig, ler sangtalentet.

– Perfekt innhold

Hun sier denne turnèen med det klingende julete navnet passer henne ypperlig.

– De sangene jeg er mest glad i å synge er julesanger, så dette kommer til å bli veldig trivelig. I 2013 spilte jeg inn min første plate, og det var et album med bare julesanger, så noen av disse skal jeg helt sikkert fremføre. I tillegg skal vi ha flere fellesnummer, og det fullstendige repertoaret skal vi faktisk ha møte om i dag, røper Hole Ulla som vant Norske talenter for fire år siden.

Maratonturnè

Første konsert går av stabelen 19. november i Bø i Vesterålen og dette er en lengste turneèn hun har vært på veiene med.

– Vi skal ha konsert hver eneste dag fram til 22. desember og dette blir min lengste turnè noensinne . Jeg gleder meg til å se hele Norge, for vi skal opptre fra Alta i nord til Stavanger i sør. Og det jeg kan love, er at vi skal gjøre vårt ytterste til at alle som kommer, vil komme i god gammeldags julestemning, avrunder hun.