Det var den 19 år gamle Bjørn-Felix Guttormsen Utsi som mistet livet i dødsulykken i Tana natt til torsdag 26. mai, opplyser politiet. Frigivelsen av navnet skjer i samråd med de pårørende.

Kvinnen som overlevde får fortsatt medisinsk behandling og er overført til UNN i Tromsø. Hun er ikke avhørt men politiet ønsker å avhøre henne så snart det lar seg gjøre.

Det er fortsatt uklart hvem av de to som var sjåfør da ulykken skjedde.

– Vi ønsker å komme i kontakt med vitner og andre som kan bidra til å gi et bilde av det som skjedde. Det være seg andre som har kjørt i området og sett bilen den natten eller som har opplysninger som kan være viktig for politiet i etterforskningen, sier avsnittsleder for taktisk etterforskning Torstein Pettersen i en pressemelding.

Det er gjort åstedsundersøkelse, og Ulykkesgruppen til Statens Vegvesen har gjort sine undersøkelser.

I dagene og ukene framover vil etterforskningen konsentrere seg om å avhøre vitner, gjennomgå analyser og sporsikring, det skal foretas en teknisk undersøkelse av bilen med mer. Den omkomne vil bli obdusert, opplyser politiet.

– Når dette arbeidet er ferdig og rapportene foreligger skal det sammenstilles før vi kan konkludere med hva som har forårsaket eller medvirket til at ulykken skjedde. Det er med andre ord et betydelig analyse- og etterforskningsarbeid som må gjøres før vi kan konkludere i saken, sier Pettersen.

Saken har høy prioritet, opplyser politiet.