– Jeg har ennå ikke fått pakken med plater, men den skal være på vei fra Danmark. I morgen har jeg den, blir jeg fortalt.

Og hvis Posten holder det de lover er det duket for plateslipp for Petter Carlsen på Alfa Omega 1. desember. Men de som ønsker å kjøpe en hel CD med musikk fra artisten må vente enda en stund.

Det som legges ut for salg denne uken er en EP med de fire låtene Intro, Pull the Brakes, All Ears og A taste of what's to come.

1.000 eksemplarer

– Jeg valgte ut låter som vil høres bra ut på radio og dem jeg syntes var best av de jeg har spilt inn til nå.

I tillegg til å selge EPen til interesserte både i og utenfor Alta, skal Carlsen sende den til plateselskaper og andre for å skape blest om seg selv.

– Da jeg begynte å spille inn musikk var det omtrent alt jeg ville gjøre. Jeg ville lage en plate, og brydde meg ikke så mye om den ble gitt ut. Men etter hvert kjenner jeg at ambisjonene har blitt større. Kanskje er det på grunn av alle de positive reaksjonene.

Vil spille inn mer

Etter nyttår håper artisten å kunne spille inn flere låter, og kanskje gjøre om noen av arrangementene på de han har laget til nå. Egentlig ligger en hel plate klar til å bli trykket opp, men etter at den ble ferdiginnspilt har kontrakten Carlsen håpet på ikke kommet.

– Jeg har tatt kontakt med mange plateselskaper, men det har ikke blitt noen avtale.

Carlsen valgte å spille inn plate før han gikk til selskapene for å høre om noen ville gi den ut. Samtidig har han spilt flere konserter i Nord-Norge og sørpå.

– Jeg har kanskje gjort ting litt bakvendt. Mens jeg har spilt live, har jeg funnet ut at flere av låtene nok gjør seg best med et enklere arrangement. Så etter jul håper jeg å spille noen inn på nytt sammen med noen nye låter.

Petter Carlsen Foto: Lars Richard Olsen