I Tana rykket alle nødetater ut etter melding om brann på campingplassen klokka 02.00. Det var hovedhuset på Tana familiecamping som ble totalskadd i brannen. Familien som bodde der har mistet alt de eide i brannen, skriver Ifinnmark. Det var ingen personer inne i bygningen.

110 Finnmark skrev på Twitter: Brannvesenet har rykket ut til brann i bygning på Tana Familecamping. Bygning er overtent og Tana brannvesen får bistand fra Nesseby brannvesen, Sivilforsvaret og brannvesen fra Finland.

Slagsmål i Alta

Tidlig om morgenen 1. januar, måtte politiet i Finnmark rykke ut til en privatadresse i Alta, da det var kommet melding om slagsmål. Politiet kom til stedet og fikk kontroll på partene. Det ble sikret forklaringer fra partene og vitner. Saken vil etterforskes videre.

Fyll og slåssing rundt om i Finnmark

En mann i Nesseby er siktet for å promillekjøring litt øst for Varangerbotn. Også i Båtsfjord har politiet stanset en bilfører med promille. Bilføreren ble tatt med til legevakta for blodprøve. I Vadsø ble det avsluttet en fest som forstyrret natteroen, og i Lakselv var det slagsmål utenfor en bar. Også i Hammerfest var det slagsmål inne på et utested. Det ble opprettet sak, og partene ble bortvist fra sentrum.

Dårlig oppførsel fra en 18-åring fikk også politiets oppmerksomhet. Ungdommen viste onanibevegelser mot politiet. Politiet tok straks kontakt med gutten og hans foreldre og har hatt en forebyggende samtale med dem. I Kirkenes var det forresten også en beruset person som urinerte på offentlig sted, – og, det har vært slagsmål mellom flere personer i Kirkenes sentrum.

I Vadsø hadde det oppstått brann i et fyrverkeribatteri, nært et søppelstativ. Brannmannskaper fikk raskt slukket.

– Det har vært ringt mye, og vært ganske hektisk på operasjonssentralen. Men ellers har folk vært ganske snille med hverandre, og vi har ingen overnattinger i arresten, sier operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen.

Politiet i Finnmark benyttet også sjansen til å bringe en nyttårshilsen:

«Vi ønsker alle et riktig godt nytt år og de beste ønsker for det nye året».