Flere bedrifter har allerede bestilt billetter til sine ansatte, og en internasjonal skoleklasse fra Agder har meldt sin ankomst.

– Ikke kast bort tid på å stå i billettkø på selve Melodi Grand Prix-dagen. Skaff billetten på forhånd og kom tidlig for å sikre deg en god plass for å overvære showet, oppfordrer Marit Hætta Øverli (bildet) i Origo.

Øverli håper at publikumsstrømmen inn i Finnmarkshallen skal flyte jevnt og uhindret, og minner om at der ikke selges nummererte plasser så man må selv sørge for å få sitte sammen med følget sitt.

– Vi håper på et flott og feststemt publikum også denne gang, og vi vet allerede at der kommer publikummere fra flere verdenshjørner. En internasjonal skoleklasse fra Agder Folkehøgskole skal på studietur til Alta når Grand Prix arrangeres, og de har allerede bestilt billetter. Der er blant annet elever fra USA, Tyskland, Sveits, Peru, og Russland, forteller Hætta Øverli, som igjen haster fra møte til møte etter en velfortjent ferie i Thailand.

I disse dager går billettene i posten og skal sendes til biblioteker rundt om i Finnmark for salg. Det jobbes også med å få på plass andre lokale utsalgssteder. I mellomtiden kan billetter bestilles direkte hos Origo via deres hjemmeside. 20. januar braker showet løs i Alta, og dørene åpner klokken 18.30, og showet starter klokken 19.00.

marit hætta øverli Foto: Lars Richard Olsen