Oppdatering klokka 18.30:

– Brannen er nå slukket. Bilberger er på stedet og vurderer om det er mulig å flytte kjøretøyet med vanlig bergingsbil. Brøytebilen er lastet med strøsand og det kan være at det vil kreves en tungberger med kran for å få den fjernet, skriver Troms politidistrikt.

Rundt 21.15 melder Vegtrafikksentralen at Kvænangsfjellet er åpnet.

Torsdag ettermiddag har E6 over Kvænangsfjellet blitt stengt, på grunn av brann i en bil.

Politiet i Troms opplyser at det er snakk om brann i en brøytebil på sørsiden av fjellet. Det er skal ikke være snakk om personskader, eller fare for spredning.

– Mannskap fra brannvesenet og politipatrulje er på vei til stedet, skriver operasjonssentralen i Troms på Twitter.

Foto: Tipser

Trafikkoperatør Fredrik Nyland i Vegtrafikksentralen forteller at de fikk beskjed av mannskapet på fjellet, og at brøytebilen er overtent.

Rundt 20 minutter etter at meldingen ble lagt ut, er politiet på stedet. Operasjonsleder Eirik Kileng forteller at de enda venter på brannvesenet.

– Det er for tidlig å si hvor lenge det vil påvirke trafikken, jeg har heller ikke informasjon på hvordan brøytebilen står. Om det er mulig å åpne et kjørefelt etter hvert, må vi komme tilbake til.

Klokka 18.10 jobber brannmannskap med slukking.

– Det vil formentlig ta en stund før brannen er slukket og kjøretøyet kan fjernes. Det vil bli iverksatt trafikkdirigering i ett kjørefelt så snart dette lar seg gjøre, melder politiet.