Roger Dahl ved Vest-Finnmark politikammer kunne søndag formiddag ikke si noe om hvorvidt politiet i Alta har fått gjort noe med scooterproblemet.

– Det har vært råkjøring på elva både fredag og lørdag, men dette er dessverre vanskelig for politiet å gjøre noe med, sier Dahl som ikke fra politiloggen finner at politiet har rykket ut til stedet.

– Vi har begrensede ressurser til å følge opp denne type saker, beklager han.

Valset rundt med flaske

At det har vært en beruset person på Alfa omega i helga er vel ingen stor overraskelse. Denne personen nøyde seg imidlertid ikke med å være beruset, han var synlig beruset og gikk og sjanglet med en flaske alkohol i hånden da han lørdag ettermiddag ble bortvist fra skjenkestedet. Mannen trakk da bortover mot statuen i parken, hvor han søkte selskap med to andre menn. Alle tre ble jaget bort av politiet som ankom raskt.

Fyllekjøring i Jotka

Politiet har fått flere meldinger i løpet av helga om at det foregår utbredt fyllekjøring med scooter i Jotka.

– Vi har dessverre ikke ressurser til å følge opp dette. Fjelltjenesten er ute i helga. Men de kan heller ikke være alle steder på samme tid, sier politibetjent Roger Dahl.

Slo ut ei tann

En mann slo i helga ut en tann på en annen mann etter et klammeri i Alta. Politiet vet ikke årsaken til at klammeri oppstod, men den fornærmede har anmeldt forholdet.

Jenter på stjålet moped

Den 14-år gamle jenta som natt til søndag ble stoppet av politiet på en stjålet moped, kan vente seg et oppgjør med politiet. Ikke bare var mopeden stjålet, hun prøvde, sammen med passasjeren som også var en ungjente, å stikke av da politiet innhentet dem ved BUL-hallen like etter midnatt. Om ikke det var nok er det mistanke om promillekjøring, og jenta har heller ikke lov å kjøre på grunn av sin unge alder.

– Utsettelse av førerkort, samt bøter kan bli konsekvensene av dette, rapporterer vakthavende politi Roger Dahl. Hvilke konsekvenser kjøreturen får for den andre jenta, vil etterforskningen vise.

– En kraftig lærepenge er det uansett, sier Dahl som opplyser at foreldrene til føreren hentet datteren sin ved politistasjonen ved totiden på natta.

Berserk på Alfa

Mannen gikk berserk da han ble nektet mer alkohol i glasset og betjeningen på utestedet så seg nødt til å ringe politiet. Disse kom og brakte mannen med seg den krakilske gjesten, som så ble satt i drukkenskapsarresten. Hendelsen skjedde natt til søndag.

Falt bak bil

I Gakori hadde en mann blitt så full i helga, at han hadde segnet om bak en parkert bil. Politiet fant mannen, som var helt stiv i kroppen, og brakte han til legevakta. Her fant man ingenting galt med karen utover beruselsen. Politiet fikk dermed mannen med seg i retur og satte han i fyllearresten.

Mann knivstukket i Hammerfest

I Hammerfest skal det ha gått hardt for seg natt til søndag. Et slagsmål mellom to menn endte med at den ene knivstakk den andre. Mannen ble alvorlig såret og ligger nå på intensiven på Hammerfest sykehus, melder Finnmark Dagblad.