Det betyr at hvor du enn måtte ferdes i høytiden, så bør du ta med deg kamera eller mobil for mulige fotoobjekt. Også bilder med vinterlige motiver tatt tidligere i år, kan bli med konkurransen.

To snadderpremier

Hovedpremien er et svært påskeegg fylt med enorme mengder snadder - for både store og små.

Egget befinner låst inne på redaktør Rolf Edmund Lunds kontor, og ettersom han er på ferie kan Altaposten love at ingenting av godteriet er smakt av.

Store mengder godsaker deles ut undr årets påskekonkurranse. Foto: Freddy Ludvik Larsen

Det velfylte egget deles ut til vinneren av fotokonkurransen. I tillegg blir det premiering til en tilfeldig deltaker.

Motiver overalt

Noen tips på veien til søtsakene med påfølgende heder og ære: Påske forbindes med ut-på-tur-aktiviteter, sol, skitur, skutertur eller andre spennende aktiviteter. Fortvil dog ikke hvis du ikke er en såkalt friluftfriskus, det finnes også mengder med motiver i de tusen hjem.

– Det er egentlig bare fantasien og kreativiteten som setter begrensninger, så du bestemmer selv hva du vil ta bilde av, tipser Altapostens godteripose av en fotograf, Freddy Ludvik Larsen, som også sitter i juryen.

Påskebildet sender du til redaksjonen@altaposten.no eller via facebook. Juryens favoritt vinner hovedpremien, mens alle bildene som sendes inn, er med i trekningen av ekstrapremien.

Husk å merke bildet med sted og hvem som eventuelt er med på bildet. Om mulig må du gjerne ta med noen ord om omstendighetene rundt og historien bak bildet.