Reagerer med vantro på operasjonsstue-sak: – Det var ikke dette vi bestilte

Bengt-Rune Strifeldt (Frp), Irene Ojala (Pf) og Monica Nielsen (Ap) er klare til å ta grep og løfte operasjonsstue-saken videre, dersom ikke Finnmarkssykehuset skrur opp ambisjonene i Alta.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Opplysningene om at Finnmarkssykehuset skal ha valgt å gå inn for en operasjonsstue-løsning som medfører begrensninger i hvilke operasjoner som kan utføres i Alta i framtiden, får flere politikere til å reagere. For til tross for marginale forskjeller i pris, velger Finnmarkssykehuset etter Altapostens opplysninger å gå inn for en "ren" operasjonsstue i stedet for en "ultraren" operasjonsstue. Ved å gjøre dette begrenser Finnmarkssykehuset de framtidige mulighetene for mer avanserte operasjoner i Alta.