Tidenes raskeste kuvending?

Før valget stilte han sykehus-ultimatum, men snur ryggen til løftene i ferskt intervju

Hevder Alta sviktet Senterpartiet og at partiet ikke vil kjempe for fødeavdeling og akuttilbud.

Geir Iversen, her sittende ved siden av Runar Sjåstad under Altapostens debatt, bekreftet at partiledelsen har satt ultimatum; enten fødeavdeling og akuttilbud i Alta eller ingen regjeringsdeltakelse. Fra debatten 7. september til dagen etter valget har Iversen snudd til å mene at fødeavdeling og akuttilbud i Alta er Pasientfokus sitt ansvar.  Foto: Altaposten

nyheter

I et intervju med Radio Alta dagen etter valget bekrefter Geir Iversen at han ikke ser det som noen oppgave for Senterpartiet å kjempe fram fødeavdeling og akuttilbud i Alta. Det skjer under én uke etter at han i den direktesendte debatten med partitoppene i Finnmark i regi av Altaposten/Radio Alta forsterket Senterpartiets klare lovnad om å etablere fødeavdeling og akuttilbud i Alta.