– La arbeiderne slippe til!

LO og Arbeidsmandsforbundet gir sin fulle støtte til Nussir og arbeiderne i Jan Opgård AS, som venter på å komme i gang på Markoppneset i Repparfjord.

Arbeiderne hos Jan Opgård venter på å komme i gang på Nussir og får full støtte fra varaordføreren i Hammerfest, LO og Arbeidsmandsforbundet. Fra venstre: Are Tomasgard, Jon-Vidar Rydland (tillitsvalgt Arbeidsmandsforbundet, Jan Opgård), Roy Arthur Hansen, Terje Wikstrøm (Ap, Hammerfest kommune), Øystein Pedersen (Stjernøya), Torbjørn Junggård (Alta Ap) og Bjørn Johansen (LO Troms og Finnmark).   Foto: Kita Eilertsen

nyheter

Tirsdag var Hammerfests varaordfører Terje Wikstrøm, samt representanter fra LO og Arbeidsmandsforbundet i Alta, og la inn et besøk hos Jan Opgård AS. Målet var å gi støtte til at arbeidet på Nussir må få komme i gang. Maskinentreprenøren har fått oppdraget med grunnarbeidene på Markoppneset i Repparfjord. Enn så lenge har de blitt forhindret av aksjonister.