Nødetatene rykket ut, en skadd i trafikkulykke

Alle nødetatene rykket ut etter å ha fått melding om trafikkulykke. Bilen fremst i bilde, Kiaen var ikke involvert i ulykken.  Foto: Anastasiya Fedotova

nyheter

Torsdag klokka 12.40 rykket nødetatene ut i Alta, mot Skansen - i krysset Skaialuftveien/Bossekopveien. Årsaken til utrykningen var en kollisjon.

– Det skal være to biler med tre personer involvert, hvorav den ene skal være lettere skadd, melder politiet på twitter.

Klokka 13 oppdaterer oppdragsleder Sunniva Lillesund med at den skadde personen er tatt med av ambulansepersonell til legevakta for en sjekk.

– Foreløpig er det snakk om at vedkommende har fått lettere skader. Personen er tatt med til legevakta for sjekk. Vedkommende var våken og kunne snakke, opplyser hun.

Innsatsleder Ole Thomas Cappelen  Foto: Anastasiya Fedotova

Den samme tilbakemeldingen får Altapostens journalist på stedet fra politi på stedet:

– Det ser ikke ut til at det er store personskader, vi har en person som blir sett til av helse. Ellers er det en del materielle skader på kjøretøyene, sier innsatsleder Ole Thomas Cappelen, og fortsetter med å si at politiet i første omgang snakker med involverte parter for å komme nærmere å finne ut hva som var årsak til ulykka.

– Vet dere noe om hva som førte til ulykka?

– Vi har ikke fått noen tilbakemelding om det ennå, annet enn at ulykka skjedde i krysset, sier hun og legger til at det er for tidlig å si noe om hvem som var skyld i ulykka, sier oppodragsleder Lillesund til Altaposten.

Veitrafikksentralen meldte via Twitter at veien var midlertidig stengt som følge av ulykka. Brannvesenet har nå tatt hånd om bilene og ryddet opp i veibanen. Veien er nå åpen igjen.

Alle nødetatene rykket ut til trafikkulykke  Foto: Anastasiya Fedotova