Gjør gull av grå stein

William (17), Øyvind (18) og Håvard (21) tar løs i den tradisjonsrike skifernæringa, og satser for fullt på stein som tidligere ble kastet.

William Pettersen, Øyvind Pettersen og Håvard Haldorsen er tre av de fire ungguttene som står for mye av satsingen på murstein av skifer, som ansatte i de to samarbeidende selskapene Markus Pettersen AS og Magne Thomassen rep. og vedlikehold AS. Fjerdemann, Tor Magne Thomassen, var ikke tilstede da bildet ble tatt.   Foto: Altaskifer

nyheter

Med de erfarne skiferdriverne og gründerne Markus Pettersen og Magne Thomassen i ryggen, ruster William Pettersen, Øyvind Pettersen, Håvard Haldorsen og Tor Magne Thomassen seg for sommeren. De har sammen med seniorene tatt for seg en nisje i den tradisjonsrike skiferbransjen, der de søker å gjøre penger på stein «ingen» tidligere ville ha.