– En oppsplitting av Troms og Finnmark vil ramme tilbudene

Kristen Albert Ellingsen (H) ønsker ikke å reversere sammenslåingen av Troms og Finnmark. Han tror det vil gå ut over tilbudet til innbyggerne.

Kristen Albert Ellingsen ønsker ikke å reversere sammenslåingen av Troms og Finnmark. – På de fleste områder har sammenslåingen gitt et bedre og bredere fagmiljø og bedre forutsetninger for samferdsel og videregående opplæring, mener han. (Arkivfoto)  Foto: Rolf Edmund Lund

nyheter

– Jeg er veldig skeptisk til en ny og opprivende debatt om splitting. Vi har så mange utfordringer i Troms og Finnmark, at vi ikke trenger er ny debatt, sier fylkestingsrepresentant Kristen Albert Ellingsen (H). Han mener innbyggerne må få vite hvilke tilbud som må legges ned for å finansiere en eventuell oppsplitting.