Lions i Kautokeino takket av etter 50 år

Etter 50 års innsats i lokalsamfunnet ble Lions Club lagt ned, men først delte de ut 90.000 kroner til gode formål.

90 000 kroner delte Lions Club i Kautokeino ut til gode tiltak i forbindelse med nedleggelsen av lokallaget. Fra venstre: Ulf Aleksandersen, Franz Singer, Ellen Klausine Bongo, Gunn Elisabeth Kristensen, Unni Hætta og varaordfører Isak Ole Hætta.  Foto: Johan Mathis Gaup

nyheter

Kautokeino Lions Club så dagens lys i 1971 og skulle således feiret sine 50 år i år, men valgte å legge ned laget like før jul i fjor. Laget tømte også klubbkassa, og delte ut pengene de hadde samlet opp gjennom årene. Under seremonien kunngjorde de høytidliget at laget hadde bestemt seg for å kaste inn håndkleet etter 49 år i drift, noen måneder før sin egen 50-årsfeiring.