Får tilbakebetalt 107 millioner i pensjon:

– Har 50 millioner til fri bruk vi ikke visste om

Venstre vil ha budsjett-omkamp

Venstre og Trine Noodt ber kommunestyret ta en grundig debatt om hvordan pensjonsmillionene som Alta kommune nå får tilbakebetalt skal brukes. Venstre sier at dete KAN være en mulighet ti å investere i skolene i Alta.  Foto: Jarle Mjøen

nyheter

– Jeg hadde to spørsmål i forhold til sakslista da kommunestyret behandlet budsjett og økonomiplan 15. desember. Det ene handlet om mottak av flyktninger, og det andre et ønske om å få vite hvilken betydning et brev fra KLP om at Alta kommune ville få tilbakebetalt det KLP anslo å bli 108 millioner kroner i for mye innbetalt pensjon. Svaret fra rådmannen ga i alle fall ikke meg det bildet som kom fram i Altaposten sist uke, sier gruppeleder for Venstre, Trine Noodt før hun klargjør at det i dette ikke ligger noen insinuasjoner om at rådmannen har feilinformert eller bevisst skapt inntrykk av at politikerne hadde mindre penger å rutte med enn det nå viser seg.