Nesten 7 millioner kroner «dukket opp» i Loppa

Penger til arbeidsrettet oppfølging og utdanningstiltak for bosatte flyktninger i kommunen er ubrukt. – Dette må vi ordne opp i, sier administrasjonssjefen.

Administrasjonssjef i Loppa kommune Frank Bækken «fant» nesten sju millioner som skulle vært brukt til arbeidsrettet oppfølging og utdanningstiltak til bosatte flyktninger i kommunen.   Foto: Kita Eilertsen

nyheter

Det er i et referat fra møtet mellom administrasjon i Loppa kommune og NAV avholdt 30. november det heter at «... det er dukket opp nesten 7 millioner i Loppa kommunes budsjett som skulle gå til arbeidsrettet oppfølging og utdanningstiltak til bosatte flyktninger i kommunen i perioden 2016–2021.» Videre heter det at ingen av midlene er brukt og at det nå haster med å finne gode tilbud til de det gjelder.