Her ser du inntekten til lederne i byens 100 største bedrifter

Bedriftene deres omsetter for 14,5 milliarder. Topplederne nærmer seg en milliard i samlet, skattbar formue – og hadde over 175 millioner i skattbar inntekt.

Øverste tre: Gunnar Ottesen (til venstre), Monika Nesse Bredal og Frode Rønquist, bildet nede til venstre: Jonas Haugen (t.v) og Bjørn Tore Hagberg, bildet nede til høyre: Bjørn Arild Johansen (t.v), Torleif Johansen, Kenneth Strifeldt og Halvdan Heggheim. Hovedbildet er fra arbeidet med å føre opp 420-kilovoltsstasjonen på Skillemo, der Kivijervi Entreprenør sikret deler av sine inntekter for 2019.  Foto: Arkiv

nyheter

Ved å gå nærmere gjennom skattetallene som ble sluppet klokka 7 tirsdag morgen, og holde disse opp mot offentlig tilgjengelige regnskapsoversikter, kan Altaposten presentere oversikten over de 100 største bedriftene i Alta målt i omsetning, samt hva lederne i disse bedriftene står oppført med i skattbar inntekt. I oversikten under kan du og lese hva de 100 topplederne står oppført med i formue og skatt i Skatteetatens oversikt.