Birgitte holder stand på toppen, se de 103 i Alta som har over 10 millioner i lignet formue

Eiendomsutvikler Birgitte Johansen, laksegründer Arvid Otto Hansen (i midten, oppe), eiendomsutvikler Tore Wæraas (under, t.v), entreprenør Halvdan Heggheim og bilselger Ole Steinar Østlyngen er alle å finne på topp ti over formuer i Alta. Formuetoppen har bare marginale endringer fra i fjor.  Foto: Arkiv

nyheter

Til tross for at laksegründer Arvid Otto Hansen, som tok med seg pengebingen og flyttet til Alta i 2017, er helt i inntektstoppen for fjoråret, har han fortsatt et stykke igjen for å nå opp til Birgitte Johansen. Arvingen etter Bjørn Arild og Gunn, som begge fortsatt er å finne på både inntekts- og formuelistene, topper lista over de med størst privat, lignet formue - 141,45 millioner kroner. Johansen sto med inntekt på 4,35 millioner kroner, og bidro til fellesskapet med 2,37 millioner kroner i skatt.