– Fikk inn Finnmarksløpet og etablering av operasjonsstue ved Klinikk Alta i Statsbudsjettet

Strifeldt og Frp med storeslem for Finnmark i statsbudsjettet.

Fikk ikke inn fødeavdeling, men etablering av operasjonsstue på sykehusnivå som betegnes som et steg nærmere fødeavdeling. Her er stortingsrepresentant Bengt Rune Strifeldt, nestleder i Alta Frp, Laila Pedersen, og gruppeleder Ronny Berg samlet utenfor Klinikk Alta.   Foto: Jarle Mjøen

nyheter

Etter hektiske dager med forhandlinger, og langt på overtid, landet regjeringspartiene og Frp tirsdag kveld et forlik om statsbudsjettet. Forliket er kostbart i antall milliarder, og det hentes ut nye åtte milliarder fra oljefondet for å finansiere tiltakene. På nasjonalt nivå er Frp garantert mest fornøyd med store avgiftslettelser på relaterte produkt i grensehandelen som alkohol, tobakk og sukkerholdige produkt.