Opplever liten koronaeffekt i antall julebordbestillinger

Over hele landet er det i år færre julebordbestillinger. I Alta er det derimot mange som ønsker å ha julebord for seg og sine.

Over halvparten av serveringsstedene i landet har en halvering eller mer i antall julebordbestillinger sammenlignet med i fjor. I Alta derimot opplever bransjen ikke den samme trenden. (Arkiv)  Foto: Fotograf Mads Suhr Pettersen

nyheter

NHO Reiseliv gjennomførte 14. oktober en undersøkelse blant 520 reiselivsbedrifter. Den viser at over halvparten (53 prosent) av serveringsstedene har en halvering eller mer i antall julebordbestillinger sammenlignet med i fjor. I Oslo opplever 70 prosent av reiselivsbedriftene en halvering eller mer i bestillinger. I Alta derimot opplever bransjen at brorparten ønsker å ha julebord, tross koronaens inntog.