Døde av feilbehandling

– Politiet må sørge for at noen tar ansvar

Ble oppringt om natten og fortalt at mor var død, og at sykehuset tok alt ansvar for dødsfallet.

Samboerne Roy Jonas og Unni Suhr har i likhet med resten av familien hatt det tøft, etter at mor til Roy ble feilbehandlet og døde. Familien har fått en ekstra belastning etter at kun behandlende lege har tatt ansvar for feilbehandlingen.   Foto: Magnus Kristiansen Jonas

nyheter

Roy Jonas er familiens talsperson i tilsynssaken, der hans mor Kirsten Jonas (88) døde på Hammerfest sykehus 24. mai 2019. Sammen med samboer Unni Suhr har han fulgt opp saken gjennom timer med journal- og brevlesing, samt skriftlig og muntlig kontakt med sykehus og tilsynsorgan. Nå setter familien sin lit til at politiet gjør jobben der de mener tilsynene svikter.