Årets eldredag avlyses

På grunn av den usikre situasjonen rundt Covid-19 avlyses årets eldredag i Alta.

Leder Arnfinn Sarilla og Eldrerådet har avlyst årets arrangement rundt eldredagen. – Men når en vaksine er klar skal vi trå til, lover han ovenfor Altaposten.   Foto: Tom Skoglund

nyheter

Dette ble bestemt på mandagens møte i Eldrerådet.

1. oktober er den internasjonale eldredagen, og i den forbindelse pleier eldrerådet i Alta å arrangere en tilstelning for de eldre med servering og forelesninger om aktuelle temaer. Tidligere år har det vært mellom 70-90 deltakere på arrangementene.

– Dessverre må årets arrangement utgå på grunn av smittefare for en sårbar gruppe, men vi satser på å komme sterkere tilbake når koronafaren er over, opplyser leder Arnfnn Sarilla i Eldrerådet til Altaposten.