Politiet måtte avslutte oppussing i natt

Rolig natt for politiet.

(Illustrasjonsfoto)  Foto: Rino Engdal/Vest-Finnmark politidistrikt

nyheter

Ifølge Politiet i Finnmark sin egen twitter har det ikke vært den travleste natta, men de har fremdeles hatt nok å ta seg til.

Kirkenes kl 23.15: Politiet fikk melding om støy på privat adresse der mindreårige var samlet. Politiet var på adressen for å be ungdommene roe seg.

Vardø kl 00.06: Politiet dro til en privat adresse for å avslutte en fest etter å ha fått melding om feststøy.

Alta kl 00.19: Politiet fikk melding om feststøy på en privat adresse. Etter at politiet kom til adressen dempet festdeltakerne musikken og skulle holde lydnivået nede.

Hammerfest kl 00.26: Politiet fikk melding om støy i forbindelse med oppussing på en privat adresse. Vedkommende ble bedt om å avslutte oppussingen og forholde seg til bestemmelsen om nattero, som er fra kl 23.00-06.00.

Alta kl 01.13: Melding om feststøy og høy musikk fra en privat adresse på Aronnes. Det har vært flere klager på samme adresse. Vedkommende fikk pålegg om å holde det stille til klokken 09:00 i dag tidlig.

Hammerfest kl 01.38: Melding om feststøy fra to private adresser. På det ene stedet var det rolig når politiet kom, på den andre adressen fikk de pålegg om å dempe musikken.