En mistet lappen og åtte fikk bøter i kontroll

Kontroll på Sennalandet.

  Foto: Google Maps

nyhetsstudio

Utrykningspolitiet har hatt kontroll på Sennalandet, melder Politiet i Finnmark. I den anledning ble det utskrevet åtte forenklede forelegg der høyeste hastighet ble målt til 104 kilometer i timen i 80-sonen. I tillegg er en mann på 52 år anmeldt etter å bli målt med en hastighet på 130 kilometer i timen i en 90-sone. Han fikk også beslaglagt førerkort.

Tidligere i dag meldte politiet også at hele 17 personer mistet lappen i kontroller i det samme området i løpet av helgen. Til tross for mange kontroller holder mange bilister likevel høy hastighet på strekningen.


17 mistet lappen i "laserland"

Det er jevnlige kontroller i Repparfjorddalen og på Sennalandet. Likevel gir bilistene full gass.