Nå snur været – høyere temperaturer til uka

Både Trøndelag og i Nord-Norge ser nemlig ut til å få gode temperaturer til uka, med opptil 20 plussgrader.

Illustrasjonsbilde  Foto: Rune Østlyngen

nyheter

– Trondheim kan få opp mot 20 grader fra tirsdag-onsdag, og langtidsvarslet viser opp mot 18 grader i Tromsø neste helg, opplyser meteorologisk institutt.

Værmeldingen er også en gladmelding til alle som skal feriere på Sør- og Østlandet den kommende perioden, som kan få temperaturer mellom 20–25 grader utover i neste uke, melder statsmeteorolog Magnus Haukeland til NTB fredag ettermiddag.

Etter en våt start på helga i store deler av Sør-Norge, vil det trolig bli opplett resten av helga. Verre blir det på Vestlandet, som nok må belage seg på noe ustabilt vær hele den kommende uka. (©NTB)