Landet storkontrakt og sikret innovasjonsstøtte, nå utvider GeoNord

GeoNord bretter opp ermene og sikter seg inn mot nye markeder.

En målestang utstyrt med GPS-antenne og pad koblet opp mot internett via 4G eller wifi, det er alt som trengs for å sikre presise målinger ute på de forskjellige anleggene. Stian Simensen (t.h), Bjørnulf Kjellmann og GeoNord skal nå videreutvikle løsningen.  Foto: Tom Skoglund

nyheter

I 2016 kunne Alta-bedriften stolt presentere sin egenutviklede kartløsning RigelMap. Selskapet har hatt som mål at den skybaserte landmålingsløsningen deres skal være enkel, presis og effektiv. Men der andre system har vært avanserte og full av funksjoner – gjerne rettet mot profesjonelle landmålere, har GeoNord lagt opp til at entreprenørene skal kunne gjøre mye av jobben selv.