Lyse-konsernet satser i Finnmark:

– Noen lokale synes kanskje at konkurranse er brysomt

Markedsledende Lyse-konsernet Signal Bredbånd AS og Altibox registrer reaksjoner når de går inn i markedet i Finnmark.

Ole-Johnny Johansen, administrerende direktør i Signal Bredbånd (t.v) og daglig leder i Nornett Roger Strømeng i mai 2019 da Lyse-konsernet gjennom Signal Bredbånd kjøpte opp lokale Nornett for å satse i Finnmark.  Foto: Pressefoto

nyheter

Etter flere artikler om kampen om fiberkundene i Alta og Finnmark har vi fått en rekke henvendelser fra innbyggere, som har blitt møtt av det de beskriver som aggressive selgere som har forsøkt å få de til å tegne kontrakt. Kristian Nergård i Saga er en av de som mener seg «bondefanget» av dørselger på oppdrag fra Signal Bredbånd/Altibox. Han tegnet kontrakt for levering av fiber, men fant ut Signal ikke hadde noen konkrete planer om å bygge ut området hvor han bor. Da han vil bryte kontrakten ble han presentert et avbestillingsgebyr på 4.500 kroner på tjenesten som ikke var tenkt levert denne sommeren.