Birgit blir ny daglig leder i Finnmarksløpet

Styret har ansatt Birgit K. Haugland (51) i stillingen.

Birgit Haugland blir ny daglig leder i Finnmarksløpet.  Foto: Privat

nyheter

– Vi er svært glade for å ha fått Birgit med på laget som Finnmarksløpet sin nye leder. Hun bringer med seg bred ledererfaring fra idrett, næringsliv og frivillighet inn i jobben. I tillegg har hun jobbet i hele regionen og kjenner Finnmark og landsdelen svært godt. Det er viktig når vi skal ruste organisasjonen for framtiden, sier styreleder Per Aronsen i en pressemelding.

Haugland kommer fra jobben som utviklingsleder i arbeids- og inkluderingsbedriften Aksis og starter 1. september.

– Jeg er både stolt og glad over å ha fått denne muligheten. Finnmarksløpet er en kjempesterk merkevare som jeg gleder meg til å utvikle videre. Det er gjort en solid jobb gjennom flere tiår for å bygge opp løpet til dagens nivå og jeg ser frem til å ta stafettpinnen videre sammen med de ansatte, sier Haugland. Gunnar Nilssen har jobben fram til den tid.