Etterlyser vitner etter funn av død mann

Mannen som ble funnet død i havnebassenget i Hammerfest hadde på seg denne jakka. Politiet ber vitner som kan ha observert mannen i tidsrommet før han døde om å ta kontakt.  Foto: Politiet

nyheter

Mannen som ble funnet omkommet i havnebassenget i Hammerfest mandag kveld er identifisert, skriver politiet. Avdøde er en utenlandsk statsborger i 40-årsalderen. Det arbeides med å varsle ambassaden og pårørende i hjemlandet, samtidig som etterforskningen pågår.

– Det er bekjente av avdøde som har identifisert ham, og politiet venter på resultatene av en DNA-analyse/obduksjon som formelt vil bekrefte sikker identifikasjon av avdøde, heter det i oppdateringen undertegnet politiadvokat Eve Kristine Remmen.

Politiet vet foreløpig ikke hva som var årsaken til dødsfallet, og etterlyser vitner.

– Politiet ønsker å kartlegge mannens bevegelser i tiden før dødsfallet. I den anledning etterlyser vi vitner som har sett en mann som er cirka 175-180 centimeter høy, slank normal kroppsbygging, hvit hudfarge, glattbarbert hode iført brun/grå rutete vinterjakke, sort foret vinterbukse, grå/sorte sko i tidsrommet natt til søndag 24. mai til kvelden mandag 25. mai.

Beskrivelsen over er av den avdøde mannen. Politiet har sendt ut bilde av den aktuelle vinterjakka (se over).

Har du sett noen som kan passe beskrivelsen i det angitte tidsrom ber politiet deg ta kontakt på 02800 eller 789 72000.