E6 stengt etter snøras, ble åpnet etter kort tid

nyheter

Vegtrafikksentralen nord meldte onsdag formiddag på twitter at E6 var stengt i Stokkedalen, på grunn av snøras.

Litt utover dagen tar Kristin Storrø ved Veitrafikksentralen kontakt med Altaposten for å fortelle at veien kun var stengt en kort stund:

– Klokka 09.04 ble veien åpnet igjen. Det har kokt her i dag, så vi har glemt å oppdatere twitter. Men i veimeldingene og på 175.no ble det oppdatert med at E6 Stokkedalen åpnet igjen da, forteller hun.

Hun forteller videre at et «åpent-merke» på 175.no kun står der i en time. Og om journalistene eller andre brukere er innom senere enn en time etter åpningstidspunktet, vil ikke dette merket være synlig lenger.

– Men rapportene er sendt ut som de skal.

– Skal man egentlig kun forholde seg til 175.no?

– Det er greit å forholde seg til både 175.no og til twittermeldingene vi sender ut. Men så kan slike ting skje når det er veldig mye som hender langs veiene og vi har mange meldinger å forholde oss til samtidig.

Også tirsdag ettermiddag var det problemer i samme område. Også da måtte veien stenges.