Disse bedriftene har fått koronastøtte

Flere har meldt inn betydelig omsetningssvikt i mars.

Selskapene til Paul Håkon Nilsen (t.v), Stig Rune Abrahamsen (øverst), ekteparet Tone Reinholdtsen Ek og Morten Ek og Trude Søderholm er blant de selskapene som har mottatt mest i «kontantstøtte» fra myndighetene. Alle selskap rapporterer om store inntektssvikter som følge av koronakrisen.   Foto: Arkiv

nyheter

Det er e24.no som presenterer oversikten over hvilke bedrifter som hittil har mottatt «kontantstøtte» fra myndighetene i forbindelse med koronapandemien. Her fremgår det at 58 Alta-bedrifter, tre i Kautokeino og to i Loppa har fått innvilget direkte støtte. Totalt har myndighetene tildelt 2.388.099 kroner fordelt på bedriftene, av totale, nasjonale utbetalinger på 488,8 millioner kroner.