Alle oppkjøringer kanselleres ut mai

Statens vegvesen kansellerer planlagte oppkjøringer i alle klasser.

Kristian Tapio var klar til å kjøre opp 6. april. Han er blant de som blir prioritert når trafikkstasjonene åpner igjen.   Foto: privat

nyheter

Dette skriver Vegvesenet i en pressemelding. Bakgrunnen for kanselleringene er at kandidatene ikke har fullført nødvendig opplæring. Sånn klarer de å prioritere de som tidligere har fått sin oppkjøring kansellert på grunn av korona-pandemien først.


– Jeg ble veldig skuffa da jeg ikke fikk kjøre opp

De var ferdige med kjøreopplæring og skulle kjøre opp i mars og april. Hittil har 58 fått kansellert oppkjøringa i Alta.Klart etter 12 effektive byggemåneder

Takket være godt samarbeid under bygginga kan Statens vegvesen åpne trafikkstasjonen til planlagt tid.


– På denne måten har vi lagt til rette for at kandidatene som har fått sin oppkjøring kansellert, og er ferdig med nødvendig opplæring, kan prioriteres når vi starter opp igjen, sier Henning Harsem, avdelingsdirektør i Statens vegvesen.

Statens vegvesen vil starte opp igjen med oppkjøringer så fort alle krav til smittevern er på plass.

– Vi jobber løpende med dette. Det betyr at det kan bli gjennomført oppkjøringer i løpet av perioden hvor bestillingene nå er kansellert, sier Harsem.Henning Harsem, avdelingsdirektør i Statens vegvesen  Foto: Statens vegvesen