– Det åpenbart at regjeringa utviser forsiktighet med å ta bort det lokale selvstyret i kommunene

Loppa kommune forlenger de lokale karantenebestemmelsene i enda en uke.

– Vi er i den situasjonen at vi ønsker å videreføre karantenebestemmelsene og ha en gradvis åpning i forhold til de nasjonale bestemmelsene, sier ordfører Stein Thomassen i Loppa kommune.  Foto: Arkiv

nyheter

Dermed må alle som kommer tilreisende til Loppa kommune fra fylkene Oslo, Agder, Rogaland, Viken, Vestfold og Telemark, Innlandet og Vestland, eller har vært i direkte kontakt med personer som har fått påvist Corona smitte, belage seg på 14 dager i hjemmekarantene. Personer som utvikler sykdom eller symptomer i karanteneperioden skal isoleres i tråd med nasjonale bestemmelser. Videreføring av de lokale karantenebestemmelsene ble vedtatt med elleve mot tre stemmer.