Før styremøte i Finnmarkssykehuset:

– Trygler partifeller på Stortinget å sørge for trygghet for liv og helse i Øst-Finnmark

Krever at Ap støtter Frp-forslag om å gjøre Kirkenes sykehus ferdig før det gjøres nye investeringer i Finnmark.

Bønnfaller Ap-ledelsen til å støtte Frp-forslag om likeverdig helsetilbud i Finnmark med resten av landet.  Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix

nyheter

Ordfører i Sør-Varanger, Rune Rafelsen, sier at ledelsen i Arbeiderpartiet må gå i front for å sikre at Finnmark får likeverdige helsetilbud med resten av landet. Han er spesielt opptatt av forslaget som nå ligger til behandling i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget om å gi et reelt tilbud om intensivbehandling ved Kirkenes Nye sykehus, og forslaget om et permanent stasjonert ambulansehelikopter i Kirkenes.