Altaværinger starter hjem fra Spania med godt mot

Til tross for karantene og stengte grenser i Spania, starter Jessie Lien og co hjemover med bobilen idag. I morgen kan Margot og Helge Mørkved sette seg på flyet til Norge.

Sissel Unonsen fra Fauske, Jens Einar Johansen og Jessie Lien fra Alta og Åshild og Brigt Samuelsen fra Narvik er klare for avmarsj. Nå håper de at de kommer seg over grensepasseringene gjennom Europa. (Foto: privat)  Foto: privat

nyheter

Hele Spania er full av norske bobiler som tenker seg hjemover, spesielt etter at UDI kom med anbefalingen om at nordmenn i utlandet bør komme hjem. På en campingplass to mil sør for Torrevieja, har Jessie Lien og Jens Einar Johansen fra Alta hatt en vidunderlig ferie i byen Pilar de la Horadada i Alicante, omtrent to mil sør for Torrevieja. Her har de vært siden januar – en ferie som skulle ta en helt uventet vending for dem.