Idrettshelten blir en del av UiT

Vegard Ulvang blir en del av universitetets fagstab.

– Vi skal ta godt vare på deg, sa rektor Anne Husebekk da hun og instituttleder ved Idrettshøgskolen, Carsten Rolland, fortalte nyheten på City Scene i går kveld.  Foto: Altaposten

nyheter

Rektor Anne Husebekk tok mikrofonen for å introdusere gårsdagens foredrag på City Scene, der Vegard Ulvang og Harald Dag Jølle fortalte om sin nesten 3000 kilometer lange tur med kite og ski til nordspissen av Grønland.

– Det er også en annen begivenhet vi skal være med å feire, vi får en ny medarbeider på UiT i dag. Og det er Vegard Ulvang, kunne rektoren fortelle.

Opptak fra City Scene. Vegard Ulvang og Harald Dag Jølle forteller om sin nesten 3000 kilometer lange tur med kite og ski til nordspissen av Grønland.

– Vegard skal blant annet bidra i det store forskningsprosjektet om langrenn. Ulvang vil være en slags næringslivsmentor i prosjektet, skriver universitetet i et innlegg på Facebook.

– Det er en stor glede og en stor ære for oss å kunne samarbeide med Vegard, og få han inn som ansatt på Idrettshøgskolen, sa Vegards nye sjef, instituttleder Carsten Rolland.

– I’ll do my very best, svarte Ulvang før han startet foredraget.