Opptak: Kreftsyke Per: –Jeg skulle opp til Alfreds sin lansering om så hva

Direkte fra radio Altas morgensending.

nyheter

Mange barn og unge har bekymret seg helt siden i sommer for hvordan jula skal bli. Grete Sætermo Rugland kommer i studio til Hanne Larsen med gode råd i sekken for hvordan alkoholinntaket bør være, eller helst ikke være, når det er barn tilstede.

Videre gjester Per Flatberg, tidligere informasjonslederen i Folkeaksjonen mot utbygginga av Alta-Kautokeino-vassdraget, studio. Flatberg har trosset alvorlig sykdom for å komme til lanseringen av boka til sin gamle venn, folkeaksjonens leder, Alfred Nilsen, som gikk av stabelen i går.

I tillegg ringer vi opp lytter Tone Ek for å høre hva turbodama styrer med i førjulstida og vi skal selvfølgelig ha kvinneguiden der de unges miljøengasjement, eller såkalte engasjement, skal under lupen..... Og for ikke å glemme. Vi skal og innom Ski Doo-senteret der det er satt ny rekord i 2019.