Brannvesenet på hjemmebesøk

– Vi håper du slipper oss inn for en hyggelig førjulsprat om brannsikkerhet.

Illustrasjonsfoto 

nyheter

Alta kommune skriver på sine hjemmesider at samtlige ansatte i Alta Brannvesen skal ut for å tilby en uforpliktende boligkontroll i Alta.

– Målet er å sette fokus på brannsikkerhet i private hjem hvor vi blant annet sjekker hvordan det står til med varsling, slukkeutstyr, ildsted, skorstein og rømningsveier. Vi håper du slipper oss inn for en hyggelig førjulsprat om brannsikkerhet og en uforpliktende kontroll av din bolig, sier kommunen.

Alle vil bruke brannvesenets uniform med fagrefleks og ha med seg legitimasjon. Aksjon boligbrann ble innledet med røykvarslerdagen 1. desember.

– Vi er nå inne i en tid med mye levende lys, økt bruk av elektrisitet og fyring. Dette øker også potensielt faren for brann i hjemmet, kanskje spesielt også kombinert med en, for mange, noe mer hektisk tid før jul.