Benekter at Alf E. har direktelinje inn til direktøren, men bekreftet flere samtaler om sykehuset før avgjørende Helse Nord-styremøte

Helse Nord-direktøren sa i styremøte at han ikke visste hvor mange ganger Alf E. ringte - og «kan ikke» gjengi innholdet i samtalene til Altaposten.

Tidligere Hammerfest-ordfører, Alf E. Jakobsen, kåret til en av de i landsdelen med mest makt, hadde "åpen linje" til, og var flere ganger i kontakt med, Helse Nord-direktør Lars Vorland i forkant av styremøtet som godkjente byggeplanene for Hammerfest sykehus.  Foto: Jarle Mjøen/Finnmarkssykehuset

nyheter

Styret i Helse Nord ga onsdag et enstemmig ja til forprosjektet for Nye Hammerfest sykehus til en pris på 2,32 milliarder kroner. Det blir byggestart for Nye Hammerfest sykehus (NHS), men styret i HN forutsetter realistiske kutt på driftsbudsjettet før endelig grønt lys gis.