Hyggelig melding under bilturen

Heldige altaværinger i postkodelotteriet.

Tom Stiansen og Jorunn Stiansen kommer ofte med gladbudskap i Postkodelotteriet.  Foto: Pressefoto

nyheter

Mandag landet 100.000 kroner i postnummeret 9515 Alta. Dermed ble to altaværinger 50.000 kroner rikere. Da Postkodelotteriet ringte den ene vinneren, som har lodd i postkoden 9515 ZY, satt hun i bilen med familien.

– Jeg satt i bilen med mannen og datteren min. Jeg ble jo veldig glad, selv om vi ikke helt klarte å tro på det med en gang. Så jeg ringte opp igjen for å sjekke at det faktisk stemte, og det gjorde det, sier den fornøyde vinneren. 

Postkodelotteriet deler ut gevinster hver dag i november.

– Det er ikke bare de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Begge organisasjonene har allerede mottatt millioner og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd, sier Generalsekretær Bente Lier.