23 unge med over en million i inntekt, Jonas topper lista: – Stolt av å bidra med så mye skatt, selv om det svir

Med 20 millioner i fersk formue måtte Jonas Haugen ta ut stort utbytte. De 23 unge som topper inntektslista bidro med 13,3 millioner i skatt.

Lege Emelie Maria Svensson (t.v), fiskebåtreder Sondre Kristoffersen, eiendomsmegler Inger Alette Eira og eiendomsutvikler Jonas Haugen er alle å finne på topp ti-oversikten. Det er stor bredde i den samlede lista over relativt unge med høy lignet inntekt.  Foto: Arkiv

nyheter

I oversikten over (relativt) unge altaværinger med lignet inntekt på over en million er både leger, fiskebåtredere, eiendomsmeglere og bedriftsledere å finne. En oversikt Altaposten har tatt ut viser at det er Jonas Aalstad Haugen (født i '86) som hadde klart høyest skattbar inntekt og desidert høyest formue blant de som fortsatt ikke har rukket å passere 35 år. Hans er oppført med skattbar inntekt nesten to millioner kroner over neste på lista, lege Emelie Maria Svensson (født i '88) og fiskebåtreder Sondre Rødberg Kristoffersen (født i '89).