Sender en takk til folk i Alta, til pilotkolleger og venner etter Fredriks begravelse

Fredrik Lindmark var piloten som omkom i helikopterulykken på Skoddevarre. Familien ønsker å rette en takk til Altas befolkning etter begravelsen. Altaposten har fått tillatelse av familien til å bruke dette bildet.  Foto: Privat

nyheter

14. oktober ble 27 år gamle Fredrik Lindmark stedt til hvile fra Alle Helgorna-kirken i hjembyen Nyköping. Lindmark førte helikopteret som gikk ned over Skoddevarre ved Kvenvik 31. august i år. Piloten og de fem passasjerene omkom.I etterkant av ulykka ble det startet en innsamlingsaksjon på initiativ fra Åse Digre gjennom Spleis, der til sammen 1.875 personer valgte å bidra. Familien har tidligere uttrykt sin takknemlighet for omtanken som ble vist gjennom innsamlingsaksjonen.

Gjennom en annonse i Altaposten ønsker familien etter Fredrik på ny å rette en takk, denne gangen i anledning begravelsen. Takken rettes til både lokalbefolkningen og Alta kommune så vel som kolleger og venner.