Ga den tunge beskjeden til folk

Oddvar Uglebakken og Roar Johansen kom med tung melding til folk.

TRIST BESKJED: Stemingen på campen var trist etter den sjokkartede ulykken. Informasjonsbehovet var stort blant folk, men politiet bidro med oppdatering.  Foto: Tom Skoglund

nyheter

Det var svært mye folk samlet på Kvenvikmoen lørdag ettermiddag, både på grunn av festivalen Høstsprell og golfspill. I den todelte campen var det stort informasjonsbehov etter tragedien.


Fire personer bekreftet omkommet

Fire av de seks personene ombord i helikopteret døde i styrten. Én er skadd og fløyet til UNN. Den siste er ikke gjort rede for ennå.


Oddvar Uglebakken kunne på dette tidspunktet informere om at fire personer var omkommet og at en person var sendt til UNN for behandling. I tillegg var en person savnet.

BEHOV FOR INFORMASJON: Oddvar Uglebakken videreformidlet den triste informasjonen fra politiet og Hovedredningssentralen.  Foto: Tom Skoglund

– Dessverre er fire omkommet i forbindelse med helikopterstyrten. Vi har fått god informasjon fra politiet, som holder oss oppdatert. På dette tidspunktet kan vi ikke si noe om hvem det er. Det er ikke offisielt, sa Uglebakken, som videre åpnet for at alle kunne samles i campene.


Kommunen har kriseteam klart

Alta kommune har opprettet pårørendesenter etter helikopterstyrten.


– Vi håper alle bruker sunn fornuft og holder støynivået nede, sa Uglebakken.