Årets viktigste kamp for Dalen-damene

Møter Senja/Finnnsnes på Sparebank1 idrettspark i Tverrelvalen søndag kl. 16.00

I STØTET: Dalen-damene har trent godt i sommer og er klar til kamp mot Finnsnes.  Foto: Ingrid Schmidt Holst

nyheter

Ved en feil er annonseringen falt ut både for papirannonse og steamingsannonse. Kampen spilles imidlertid til oppsatt tid og direktestreames av Altaposten. (Link for å se direktestreamingen legges ut en time før kampstart)

Det er svært tett på nedre halvdel i 2. divisjonen damer Troms/Finnmark. Før kampen er Dalen sist med fire poeng, men med tre poeng mot Senja/Finnsnes søndg vil Dalen klatre til midten av tabellen, og da også høyst sannsynlig være forbi Troms-laget de møter. Senja/Finnsnes har kamp mot BUL på lørdag, og kan selvsagt ta poeng her og forbedre egen taballposisjon før møtet med Dalen-damene. Før denne helgen skiller det to poeng mellom Senja/Finnsnes og Tverrelvdalen.

Hjemmelaget tapte bortekamen rett før ferien, men stilte med en tynn tropp på grunn av skader og sykdom. I tillegg fikk viktige Katharina Mannsverk skade etter tre minutter i denne kampen og måtte forlate banen. Mannsverk er nå klar etter å ha trent godt i sommer.