Direkte fra 11.00:

Følg debatten mellom topp-politikerne her

Byens og fylkets politiske toppkandidater møtes til næringsdebatt i Alta. Vi streamer hendelsen.

Alta næringsforening og NHO Arktis inviterer til politisk debatt i Kunnskapsparken. Møteleder er Altapostens redaktør Rolf Edmund Lund.

nyheter

Torsdag klokka 11.00 barker byens toppkandidater sammen i næringsdebatt på Kunnskapsparken, i regi av Alta Næringsforening og NHO Arktis. De som skal i bresjen først er sittende ordfører Monica Nielsen (Ap), Bjørn Roald Mikkelsen (Høyre), Odd Erling Mikalsen (Frp), Jan Martin Rishaug (Sp), Anita Håkegård Pedersen (SV), Tommy Hæggernæs (Venstre), Britt Karin Søvik (Rødt), Agnar Johansen (Liberalistene), Knut Klevstad (Krf) og Frode Lindal (MDG).

Etter omkring en times grilling fra møteleder og Altaposten-redaktør Rolf Edmund Lund, skal et knippe fylkespolitikere utfordres. Disse er Ivar B. Prestbakmo (Sp), Jo Inge Hesjevik (Høyre), Ronny Berg (FrP), Tommy Berg (SV) og Geir Ove Bakken (Ap)

Sendestart er klokka 10.50, med debattstart ti minutter senere.

Les også:


Politisk fight i lunsjen

Alta næringsforening og NHO Arktis inviterer til lunsj med politisk tilbehør.