UTV-en og fører funnet.

– Synes man skal ta ansvar for det man har gjort

Mannen som ble påkjørt bakfra i Tollevika i går synes det er feigt å stikke av.

Illustrasjonsfoto 

nyheter

– Jeg var veldig irritert der og da, men det har nå gått over. Men jeg synes man skal ta ansvar for det man har gjort. Å bare kjøre videre som denne mannen gjorde, synes jeg ikke noe om, sier mannen som kjørte bil da han ble påkjørt bakfra av en UTV i Tollevika lørdag ettermiddag.Politiet i Alta gikk i går ut med en etterlysning av føreren. Mannen som ble påkjørt forteller søndag til Altaposten at både UTV-en og føreren er lokalisert.

–  Det var en voksen mann, sier den fornærmede mannen, som har lagt det hele bak seg.

– Jeg fikk skader på støtfangeren og et ødelagt blinklys. Det blir en forsikringssak.

Operasjonsleder hos politiet, Jan Arne Pettersen, sier til Altaposten at de ikke vet nope mer om hva som har skjedd i saken siste døgn.

– Den er videresendt til Alta for etterforskning, så jeg kjenner ikke til om mannen og UTV-en er funnet, sier Pettersen, som mener det er snansylig at den fornærmede er i dialog med politiet i Alta og dermed har mer info om saken.