Eltele sikret gigantavtale

Den lokale IT-leverandøren vant anbudet for Alta og Loppa kommune verdt over 40 millioner, i skarp konkurranse med nasjonale aktører.

NÅDDE OPP: – De var litt nytenkende og kreative i forhold til måten de løste oppdraget på. Der tok de innersvingen på de etablerte for å si det sånn, sier sier Kjell Magne Gabrielsen som er leder i Tjenesten for IKT i Alta kommune. Til venstre: Salgssjef Håvard R. Bellika og direktør Jens-Harald Jenssen i Serit Eltele.  Foto: Bjørn Martin Lyng

nyheter

– For oss som er et lokalt eid selskap, er det artig å vinne i konkurranse med de store nasjonale aktørene. Det er ikke bestandig at de store topplinjene og milliardene er avgjørende. Vi får være med på å bygge arbeidsplasser lokalt, i stedet for at det skal komme folk fra Oslo og gjøre disse tingene, sier direktør i Serit Eltele, Jens-Harald Jenssen, etter at kontrakten med Alta kommune har blitt signert.