– Vi har lagt bak oss et hektisk og givende oppstartsår

Haldde Montessoriskole rakk aldri å feire oppstarten. Det tok de igjen på slutten av året.
nyheter

20. juni avsluttet skolen sitt første skoleår. Samtidig som elvene markerte skoleslutt gjennomførte man også en feiring av at skolen ble en realitet.

Da skolen starta i august ble det ikke tid til åpningsmarkering og derfor ble dette gjennomført nå, forteller styreleder Ellen Helander i en pressemelding til Altaposten.

– Elevene sto for et variert underholdningsprogram med både sang, dans og skuespill. Glade og trygge barn strålte fra scenen og var selvfølgelig festens høydepunkt, skriver hun.

Trenger mer plass

Sykehjemmet i Kåfjord skal legges ned når det nye omsorgssentert på sentrum åpner. Flere aktører har vist interesse for bygget, blant annet Haldde Montessoriskole.

Helander har tidligere sagt til Altaposten at de trenger plass fordi de også ønsker ungdomstrinn ved skolen. Det første driftsåret har vært vellykket og skolens initiativtakere mener det er rom for utvidelse.


Montessori-skolen rekrutterer elever fra «hele» Alta

Ingen tvil om at den private skolen i Kåfjord vil starte opp i august.– Vil skape minst 20 jobber

Haldde motessoriskole ber nå formelt om å overta sykehjemsbygget i Kåfjord.

 

Styrelederen benytter markeringen av det første driftsåret til å skryte av foreldregruppa.

– Skolen er stolt av å ha en engasjert og positiv foreldregruppe som sammen med våre dedikerte ansatte har lagt bak oss et hektisk men svært givende oppstartsår. Vi ser veldig frem til fortsettelsen til høsten med tilskudd av nye elever og foreldre.